Vacature secretaris

Wij zijn op zoek naar een bestuurssecretaris

voor 2-4 uur per week op vrijwillige basis

Als secretaris van Steunpunt Nova ben je onderdeel van een klein meewerkend bestuur. Je bent nauw betrokken bij de organisatie van de stichting en zorgt voor nauwkeurige secretariële ondersteuning. Je geeft actief vorm aan een bestaand strategieplan met ambities van groei en landelijke zichtbaarheid. Je helpt kaders te scheppen waarbinnen de activiteiten van de stichting plaats kunnen vinden en geeft leiding aan vrijwilligers, vaak ervaringsdeskundigen.

Daarnaast ben je aanwezig op bijeenkomsten die de stichting organiseert voor ouders en betrokkenen en werk je mee met het vormgeven van deze activiteiten.

Wil jij van betekenis zijn voor ouders die hun baby verliezen? Wil je een jonge stichting helpen te groeien? Reageer dan op deze vacature.

Vaardigheden:

Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid | Affiniteit met onze doelstellingen| Vermogen om in teamverband te werken | Goede contactuele eigenschappen | Leidinggevende capaciteiten | Dienstverlenende instelling | Organisatievermogen

De leden van het bestuur genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.

Heb je belangstelling? Stuur dan een korte motivatiebrief en CV  naar info@steunpuntnova.nl t.a.v. Ruth van den IJssel, voorzitter van Steunpunt Nova

Steunpunt Nova, verloren verwachting: een landelijk steunpunt voor ouders die hun baby verliezen.

In een verwarrende en emotionele tijd van welkom heten en afscheid nemen willen wij er zijn voor ouders.  Dit doen wij met praktische informatie op onze website en met zorgvuldig ontwikkelde hulpmaterialen. We werken nauw samen met geboortezorgprofessionals om ouders zo snel mogelijk te kunnen informeren.

Verder organiseren we activiteiten voor ouders en betrokkenen om de herinnering aan hun kindje(s) centraal te stellen. Daarnaast willen we de maatschappelijke aandacht voor babysterfte vergroten.