Dit is Floor
Ellen Aalpoel en Miriam Hockx hebben als gespecialiseerde fysiotherapeuten een document ontwikkeld met handvatten voor fysiek herstel speciaal voor moeders die een baby hebben verloren.

Zenggi yoga
YOGA ONLINE PROGAMMA door Bianca Grondman: “Met open armen je hart verwarmen”, speciaal voor vrouwen om weer in hun kracht te komen na het verlies van een baby/ kind.
Online progamma met 7 modules om weer contact te maken met je lichaam en geest en te luisteren wat het nodig heeft. Met Yin/ restorative yoga incl. visualisatie’s, audio’s met begeleide meditatie’s, je laten inspireren door de natuur, reis door de chakra’s, zelfmassage, eetrecepten passend bij je chakra’s, gebruik van etherische olie en een besloten Facebook groep waar jij je bij kunt aanmelden om met gelijkgestemden te praten.

Tactiel Stimulering
Sonja Wiselius helpt mensen die verlangen naar troost, rust, balans, geborgenheid of een diep gevoel van eigenwaarde door middel van de zachte aanraakmethode Tactiel stimulering.
Ervaar je een fase van rouw en verandering en heb je te maken met onrust, angst of onzekerheid en voel je je hierin kwetsbaar dan kan deze methode daar verlichting in brengen. De maximale aanmaak van het lichaamseigen knuffel-/gelukshormoon oxytocine die hiermee op gang komt zorgt voor rust, herstel, verbondenheid en een verhoogd lichaamsbewustzijn. De inbakering aan het einde van de behandeling kan een gevoel van troost, omhulling en geborgenheid geven. Sonja verloor in 2020 haar zoon Leam, vijf dagen na zijn geboorte en heeft zelf veel steun ondervonden van deze methode.