Welkom op de website van Steunpunt Nova, verloren verwachting. We willen je helpen om richting te geven in een verwarrende en emotionele tijd van verlies. Op de ouder-pagina vind je negen afbeeldingen waar je alle informatie vindt die mogelijk bij jouw situatie past. Onderaan elke ouderpagina vind je praktische informatie over de dagen tot de uitvaart, de wet- en regelgeving, de uitvaart, boeken, muziek, rouw- en nazorg, broer(s) en zus(sen) en weer aan het werk.
We hebben ook vier hulpkaarten ontwikkeld die je snel een overzicht geven waar je aan zou kunnen denken. Deze kun je hier downloaden (in elf talen) samen met een document (PDF) met daarin een korte uitleg over de punten die op de hulpkaarten worden genoemd.

Om de teksten goed leesbaar te houden, noemen we de baby altijd “hij” en “hem”. Als je een dochter hebt gekregen, lees dan “zij” en “haar”.

Bent u zorgverlener dan vindt u informatie over de perinatale sterftecijfers, trainingen en symposia, artikelen over perinatale sterfte, ondersteuning in de vorm van do’s en don’ts, tips voor de fysieke verzorging van de baby en checklists. Onder de ouderverslagen vindt u geanonimiseerde zwangerschaps- en partusverslagen.

Deze video, gemaakt door Marcel Keurntjes van In Your Picture, laat mooi zien wat we doen en waar we voor staan.

Betekenis van de naam

Nova heeft twee betekenissen:

 • “nieuw” voor het nieuwe leven dat zich aankondigde.
 • een ster die plotseling veel helderder wordt en daarna geleidelijk, over een periode van maanden tot vele jaren, tot haar vroegere helderheid terugkeert.

Ondanks dat je kindje buiten de buik niet of kort heeft geleefd zal hij voor altijd een speciale plek innemen in je leven.
De ondertitel van Steunpunt Nova is ‘verloren verwachting’ omdat alle ouders die IN VERWACHTING zijn een toekomstbeeld creëren. Het maakt niet uit hoe lang of kort de zwangerschap duurt, als je kindje niet blijft, moet je afscheid nemen van die verwachting.

Doelgroep

Ouders die te maken krijgen met babysterfte op het moment dat welkom heten en afscheid nemen samen gaat.

Missie en visie

WHY: Het vergroten van perspectief voor ouders en hun omgeving die te maken krijgen met babyverlies.
HOW: We delen onze kennis over het verwelkomen en afscheid nemen rondom babyverlies met ouders, hun omgeving én zorgverleners. Hierdoor kunnen ouders bewuste keuzes maken rondom het verlies en zijn dit handvatten om perspectief te houden voor de weken, maanden en jaren na het babyverlies.
WHAT: Steunpunt Nova activeert, mobiliseert, informeert en faciliteert kosteloos ouders, zorgverleners en vrijwilligers. Dit doen we online via onze eigen website en ook offline in de vorm van concrete hulpmaterialen om het verschil te maken bij babyverlies.

Ambitie

In 2023 kennen zowel ouders als zorgverleners Steunpunt Nova en daarmee de mogelijkheden wanneer welkom heten en afscheid nemen van je kindje samenkomen.
In 2025 komen daar jaarlijks terugkerende inkomsten bij en heeft Steunpunt Nova een stem in het wegnemen van fricties in de reis bij babyverlies.

 1. Vergroten awareness
  • 100% van alle relevante zorgverleners kent Steunpunt Nova
 2. Vergroten engagement
  • Jaarlijks zetten 1000 vrijwilligers zich in om het verschil te maken bij babyverlies
 3. Informeren
  • 100% van de ouders die te maken krijgen met babyverlies wordt bereikt door Steunpunt Nova
 4. Werven
  • Continue inkomstenstromen
  • Voorspelbaarheid van inkomstenstromen

Lees hier meer in ons beleidsplan.

Lees hier het jaarverslag van 2022 en hier het financieel jaarverslag van 2022

Lees hier het jaarverslag van 2021 en hier het financieel jaarverslag van 2021

Lees hier het jaarverslag van 2020 en hier het financieel jaarverslag van 2020

Lees hier het jaarverslag 2019 (inclusief financieel jaarverslag)

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 1, april 2021
Nieuwsbrief 2, juli 2021
Nieuwsbrief 3, oktober 2021
Nieuwsbrief 4, februari 2022
Nieuwsbrief 5, juli 2022
Nieuwsbrief 6, november 2022
Nieuwsbrief 7
, mei 2023

Bestuur

Ruth van den IJssel – voorzitter
Ruth woont met haar man en drie kinderen in Diemen. In 2010 overleed haar zoon Roman in haar buik, na een zwangerschap van 32 weken.
“Ik voelde meteen dat we meer gingen doen dan “alleen” afscheid nemen. We wilden hem eerst welkom heten en leren kennen. Pas daarna waren we in staat om afscheid van hem te nemen. Toen deed ik dat intuïtief. Nu weet ik dat ook uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken hoe belangrijk dat is.”
In 2014 richtte zij samen met Francien Bisschop ima afscheidszorg op om ouders te begeleiden met het welkom heten en afscheid nemen van hun pasgeboren baby en de uitvaart te organiseren.
Na vijf jaar vonden zij het hun maatschappelijke plicht om al hun ervaring, expertise en kennis die ze hebben opgedaan bij de begeleiding van 800 gezinnen om te zetten in een Steunpunt voor ouders die hetzelfde meemaken.
Bekijk hier filmpje over het welkom en afscheid van Roman.

Thijs van Attekum – secretaris
Thijs woont samen met zijn vrouw Anouk in een dorpje in Noord-Holland en is vader van Miles*.
Miles is geboren op 16 oktober 2022 en na negen dagen overleden aan de gevolgen van hersenschade. ‘’Na het overlijden van Miles hebben we veel gehad aan de website en hulpkaarten van Steunpunt Nova. Hierdoor konden we het afscheid samen met IMA afscheidszorg op onze eigen manier voorbereiden’’. Thijs wilde heel graag wat terug doen voor het steunpunt.
Dit doet hij nu in de rol van secretaris.

Jacob Oskam – penningmeester
Jacob woont samen met zijn vrouw Nienke in Loenen en is vader van Saar, Lex* en Thijs. Lex werd na een zwangerschap van 39 weken op 24 november 2019 stil geboren.

De leden van het bestuur genieten geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie gemaakte kosten.

Kernteam

Steunpunt Nova werkt deels met professionals die in hun werk dagelijks te maken hebben met babysterfte. Daardoor zijn ze op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en hebben ze de expertise waar jij recht op hebt. Daarnaast werken we met een team van vrijwilligers.

Ambassadeurs

Hiske Kuilman, verliescoach en trainer en moeder van Hugo*, Hanna en Juul
In 2015 werd onze zoon Hugo volkomen onverwacht stilgeboren na een probleemloze en voldragen zwangerschap. Een aantal jaren na zijn dood ben ik me professioneel gaan verdiepen in rouw en verlies met als specialisatie babyverlies. Ik werk als verliescoach en begeleid ouders die hun baby zijn verloren tijdens de zwangerschap of rondom de bevalling. Daarnaast geef ik scholingen over babyverlies aan zorgprofessionals, zoals verloskundigen en kraamverzorgenden. Ten slotte heb ik een eigen magazine: Hugo Magazine. Het magazine richt zich specifiek op ouders van een overleden kindje en iedereen die hier vanuit zijn of haar werk mee te maken krijgt.

Comité van aanbeveling en advies

De missie en visie van Steunpunt Nova wordt gedragen door gespecialiseerde zorgprofessionals en zorginstellingen. De informatie op deze website wordt door hen gecontroleerd en aangevuld.

Dr. E Pajkrt: hoogleraar Verloskunde, in het bijzonder prenatale diagnostiek en foetale echoscopie, Amsterdam UMC

Dr. J.W. Ganzevoort MD PhD: gynaecoloog en perinatoloog in het Amsterdam UMC

Floortje Agema: mortuariummedewerker in het Radboud UMC, schrijver en trainer

Anne-Marie Vermaat en Hubertien van Heek: specialisten op het gebied van rouw en verliesbegeleiding

Partners

Stichting Félice

Ouders die hun kindje verloren hebben, worden ineens geconfronteerd met het organiseren van een afscheid. Iets waar je als ouder nooit over nagedacht zal hebben. De kosten die komen kijken bij een uitvaart zijn erg hoog. Vele jonge ouders hebben geen uitvaartverzekering of zijn niet in staat een uitvaart te betalen. En dat terwijl het op een mooie manier afscheid nemen enorm kan helpen in het rouwproces. Stichting Félice wil hierbij helpen en het mogelijk maken de verdrietige dag een beetje mooier te maken.

Contact

info@steunpuntnova.nl

Steunpunt Nova, verloren verwachting is een stichting die is opgericht op 21 februari 2019 onder toezicht van notaris Francine Bogaard-Beekman van notariskantoor HamansBlocks en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 74096605, RISN: 859770576.

Wil jij ons helpen gastvrouw/ gastheer te zijn in het Glazen Huis tijdens de BLAW? 
Het zijn dagdelen van drie uur tussen 8.00 en 23.00 uur. Je staat eventuele bezoekers te woord, biedt een luisterend oor en zorgt ervoor dat het Glazen Huis en de omringende kunstwerken niet vernield of gestolen worden (aanmelden via link in bio). 
📷 Glazen Huis 3FM 2017
#blaw #babylossawarenessweek #babylossawarenessweek2023 #blaw2023 #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid

Wil jij ons helpen gastvrouw/ gastheer te zijn in het Glazen Huis tijdens de BLAW?
Het zijn dagdelen van drie uur tussen 8.00 en 23.00 uur. Je staat eventuele bezoekers te woord, biedt een luisterend oor en zorgt ervoor dat het Glazen Huis en de omringende kunstwerken niet vernield of gestolen worden (aanmelden via link in bio).

📷 Glazen Huis 3FM 2017

#blaw #babylossawarenessweek #babylossawarenessweek2023 #blaw2023 #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid
...

44 5
Nog 21 dagen en dan start de Baby Loss Awareness Week, de week waarin we wereldwijd stilstaan bij babyverlies en wij extra bij onze zo gemiste baby’s willen stilstaan. Door mee te lopen met de BLAW Loop voor Nova maak je elke dag even bewust tijd voor je baby tijdens een wandeling of rondje hardlopen. Alleen of met familie/vrienden? Een lange of korte wandeling? Alles kan. Meld je nu aan via de site. Tegelijkertijd kun je extra betekenis geven door uit naam van jouw kindje geld in te zamelen om zo toekomstige ouders te helpen. We kijken ernaar uit om samen de derde editie van de BLAW Loop samen met jou te gaan lopen. #blaw #babylossawarenessweek #babylossawarenessweek2023 #blaw2023 #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid

Nog 21 dagen en dan start de Baby Loss Awareness Week, de week waarin we wereldwijd stilstaan bij babyverlies en wij extra bij onze zo gemiste baby’s willen stilstaan. Door mee te lopen met de BLAW Loop voor Nova maak je elke dag even bewust tijd voor je baby tijdens een wandeling of rondje hardlopen. Alleen of met familie/vrienden? Een lange of korte wandeling? Alles kan. Meld je nu aan via de site. Tegelijkertijd kun je extra betekenis geven door uit naam van jouw kindje geld in te zamelen om zo toekomstige ouders te helpen. We kijken ernaar uit om samen de derde editie van de BLAW Loop samen met jou te gaan lopen. #blaw #babylossawarenessweek #babylossawarenessweek2023 #blaw2023 #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid ...

31 1
In deze video vertelt Ansie, de oma van Madelief* over wat het verlies van een kleinkind doet met grootouders en hoe belangrijk het is dat ook daar aandacht voor is. Op 21 september as is in het Parkcafe van Westgaarde in Amsterdam weer een herinneringscafé met als thema grootouders. Iedereen is welkom. Natuurlijk alle opa’s en oma, maar ook alle ouders die t misschien wel fijn vinden om samen met hun ouders te komen. De toegang is gratis. Meld je wel even aan dan weten we hoeveel mensen er komen (link in bio). @ninagallardo @de.oma.van #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid

In deze video vertelt Ansie, de oma van Madelief* over wat het verlies van een kleinkind doet met grootouders en hoe belangrijk het is dat ook daar aandacht voor is. Op 21 september as is in het Parkcafe van Westgaarde in Amsterdam weer een herinneringscafé met als thema grootouders. Iedereen is welkom. Natuurlijk alle opa’s en oma, maar ook alle ouders die t misschien wel fijn vinden om samen met hun ouders te komen. De toegang is gratis. Meld je wel even aan dan weten we hoeveel mensen er komen (link in bio). @ninagallardo @de.oma.van #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid ...

101 16
Op 21 september zitten wij vanuit Steunpunt Nova weer in het Parkcafe van Westgaarde in Amsterdam voor een laagdrempelig samenzijn. Deze keer staat in het teken van grootouders, de opa's en de oma's. Grootouders en hun kinderen zijn welkom samen, maar ook als de kinderen (de ouders van een overleden kindje) niet mee willen zijn de grootouders welkom om zonder hen te komen. Om extra aandacht te hebben voor het complexe of soms genoemde 'dubbele verdriet' van grootouders en hier ook erkenning aan geven. 
We kregen de vraag vaak en hebben hier gehoor aan gegeven. Deel jij dit met je ouders? En komen zij ook? Dank je wel, we ontmoeten je graag op 21 september. We hebben de aanmeld link in link in bio gezet, zodat we weten hoeveel mensen er komen. https://www.eventbrite.nl/e/tickets-steunpunt-nova-herinneringscafe-642014431447
In dit filmpje nodigt de oma van Kyan jullie uit en deelt zij iets over haar verhaal als oma van een verloren kleinkind @lopessmitlena

Op 21 september zitten wij vanuit Steunpunt Nova weer in het Parkcafe van Westgaarde in Amsterdam voor een laagdrempelig samenzijn. Deze keer staat in het teken van grootouders, de opa`s en de oma`s. Grootouders en hun kinderen zijn welkom samen, maar ook als de kinderen (de ouders van een overleden kindje) niet mee willen zijn de grootouders welkom om zonder hen te komen. Om extra aandacht te hebben voor het complexe of soms genoemde `dubbele verdriet` van grootouders en hier ook erkenning aan geven. 

We kregen de vraag vaak en hebben hier gehoor aan gegeven. Deel jij dit met je ouders? En komen zij ook? Dank je wel, we ontmoeten je graag op 21 september. We hebben de aanmeld link in link in bio gezet, zodat we weten hoeveel mensen er komen. https://www.eventbrite.nl/e/tickets-steunpunt-nova-herinneringscafe-642014431447

In dit filmpje nodigt de oma van Kyan jullie uit en deelt zij iets over haar verhaal als oma van een verloren kleinkind @lopessmitlena
...

35 5
Doe jij ook met de derde editie van de BLAW Loop voor Nova?
Ruth vertelt waarom de Loop zo bijzonder was voor haar. 
Voor meer tips en ideeën en inschrijven zie links in bio. 
#blaw #babylossawarenessweek #babylossawarenessweek2023 #blaw2023 #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid

Doe jij ook met de derde editie van de BLAW Loop voor Nova?
Ruth vertelt waarom de Loop zo bijzonder was voor haar.
Voor meer tips en ideeën en inschrijven zie links in bio.

#blaw #babylossawarenessweek #babylossawarenessweek2023 #blaw2023 #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid
...

35 2
WAVE OF LIGHT - afsluiting BLAW 
Op 15 oktober wordt traditiegetrouw de BLAW afgesloten met het aansteken van kaarsjes. Dat gebeurt wereldwijd om 19.00 uur. 
De landelijke sluiting vindt plaats in Almere. We laten dan bloemenbootjes varen op het Weerwater te midden van allemaal lichtjes op het water. En natuurlijk steken ook wij de kaarsjes aan. 
Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in via link in bio. Je kunt je daar ook inschrijven voor de opening en voor de derde editie van de BLAW Loop 🩵🩷. 
#blaw #babylossawarenessweek #babylossawarenessweek2023 #blaw2023 #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid

WAVE OF LIGHT - afsluiting BLAW
Op 15 oktober wordt traditiegetrouw de BLAW afgesloten met het aansteken van kaarsjes. Dat gebeurt wereldwijd om 19.00 uur.
De landelijke sluiting vindt plaats in Almere. We laten dan bloemenbootjes varen op het Weerwater te midden van allemaal lichtjes op het water. En natuurlijk steken ook wij de kaarsjes aan.
Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in via link in bio. Je kunt je daar ook inschrijven voor de opening en voor de derde editie van de BLAW Loop 🩵🩷.

#blaw #babylossawarenessweek #babylossawarenessweek2023 #blaw2023 #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid
...

65 2
Dit jaar openen we de Baby Loss Awareness Week een dagje eerder, op zondag 8 oktober 2023. 
Op zondag zijn namelijk meer mensen in de gelegenheid om hierbij aanwezig te zijn. 
Als je mee wilt lopen met de eerste etappe van de Loop voor Nova, ben je welkom vanaf 17 uur. We lopen dan 5 kilometer om het Weerwater in Almere. 
Rond 19 uur zijn we weer terug voor de officiële opening. Als je niet mee wilt lopen, dan kun je rond 18.45 uur binnenlopen. 
Onder het genot van een hapje en een drankje luisteren we naar het lied dat door @laurienwiegerinck speciaal voor de BLAW is geschreven. Ze bezingt alle emoties die we tijdens de BLAW zullen belichten. 
Als het donker wordt, zullen we de lichten ontsteken:
Het glazen huis met alle babynamen gaat aan net als de lichtsculpturen die gemaakt zijn door kunstenares @lonnekecuppen. 
Zij heeft alle emoties verbeeld in levensgrote bloemen, Liefde (Roos), Verdriet (Blauwe regen), Trots (Zonnebloem), Angst (Distel), Schuld (Paardenbloem), Dankbaarheid (Waterlelie). De emotie Hoop zal door @Strand22 worden verzorgd door hun verlichting de hele week in regenboogkleuren te verlichten (muv ma en di als ze gesloten zijn). 
Ben jij er ook bij? Meld je dan aan via link in bio. 
#blaw #babylossawarenessweek #babylossawarenessweek2023 #blaw2023 #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid

Dit jaar openen we de Baby Loss Awareness Week een dagje eerder, op zondag 8 oktober 2023.
Op zondag zijn namelijk meer mensen in de gelegenheid om hierbij aanwezig te zijn.
Als je mee wilt lopen met de eerste etappe van de Loop voor Nova, ben je welkom vanaf 17 uur. We lopen dan 5 kilometer om het Weerwater in Almere.
Rond 19 uur zijn we weer terug voor de officiële opening. Als je niet mee wilt lopen, dan kun je rond 18.45 uur binnenlopen.
Onder het genot van een hapje en een drankje luisteren we naar het lied dat door @laurienwiegerinck speciaal voor de BLAW is geschreven. Ze bezingt alle emoties die we tijdens de BLAW zullen belichten.
Als het donker wordt, zullen we de lichten ontsteken:
Het glazen huis met alle babynamen gaat aan net als de lichtsculpturen die gemaakt zijn door kunstenares @lonnekecuppen.
Zij heeft alle emoties verbeeld in levensgrote bloemen, Liefde (Roos), Verdriet (Blauwe regen), Trots (Zonnebloem), Angst (Distel), Schuld (Paardenbloem), Dankbaarheid (Waterlelie). De emotie Hoop zal door @Strand22 worden verzorgd door hun verlichting de hele week in regenboogkleuren te verlichten (muv ma en di als ze gesloten zijn).
Ben jij er ook bij? Meld je dan aan via link in bio.

#blaw #babylossawarenessweek #babylossawarenessweek2023 #blaw2023 #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid
...

39 0
AWARENESS 
Bewustzijn van babysterfte kun je onder andere creëren door het zichtbaar te maken. 
En dat kan door het dragen van dit BLAW speldje. In voorgaande jaren hebben wij al meer dan 2000 speldjes verkocht aan particulieren maar ook veel aan zorgverleners die tijdens de BLAW het speldje massaal dragen. 
Bestel je speldjes voor dit jaar nu alvast in onze webshop (link in bio). 
Dan zijn ze zeker op tijd binnen. 
Dank voor je steun 🩵🩷! 
#blaw #babylossawarenessweek #babylossawarenessweek2023 #blaw2023 #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid

AWARENESS
Bewustzijn van babysterfte kun je onder andere creëren door het zichtbaar te maken.
En dat kan door het dragen van dit BLAW speldje. In voorgaande jaren hebben wij al meer dan 2000 speldjes verkocht aan particulieren maar ook veel aan zorgverleners die tijdens de BLAW het speldje massaal dragen.
Bestel je speldjes voor dit jaar nu alvast in onze webshop (link in bio).
Dan zijn ze zeker op tijd binnen.
Dank voor je steun 🩵🩷!

#blaw #babylossawarenessweek #babylossawarenessweek2023 #blaw2023 #steunpuntnova #babysterfte #babyverlies #stilgeboren #stilgeboorte #stillegeboorte #stillbirth #doodgeboren #doodgeboorte #overledenbaby #sterrenpapa #sterrenmama #sterrenkindje #sterrenbaby #vlinderkindje #verliesvanjebaby #zwangerschapsverlies #rouw #afscheid
...

48 1