Troostartikelen en -cadeaus

Vlinderkusje: Een website vol troost en liefde bij verlies van een kind. Voor vlinderouders, vlinderkindjes, regenboogkindjes en hun dierbaren. Je vindt hier blogs van oprichtster Anja Dalhuisen, gedichten, boeken, ansichtkaarten en diverse troostartikelen. Om te zorgen voor je verdriet, wanneer je niet meer voor je kind kunt zorgen…

Eenhoorns en Engeltjes: Het verlies van een kind tijdens of vlak na de zwangerschap. Het is bijna niet te beschrijven hoe verschrikkelijk verdrietig dat is… Hartgebroken, leeg, boos; als ouder kom je na het overlijden van je kindje(s) in een gigantische wervelwind van emoties terecht. Hopelijk kunnen de liefdevolle cadeaus in deze webshop van Renée Brouwer je iets helpen met het verwerken van het grote verlies.

Little Lullabuys: Herdenkings cadeaus voor het kindje dat zo gemist wordt. Voor steun & troost op de momenten dat het even moeilijk is. Ieder cadeau heeft meerdere symbolische lagen én een boodschap. Van geen enkel cadeau bestaat een tweede exemplaar.