Vlinderkusje: Anja Dalhuisen, oprichtster van de troostshop, geeft woorden aan pijn en verdriet bij verlies van een kind of een andere dierbare, en heeft deze woorden en gedichten in diverse producten van haar merk Vlinderkusje verwerkt, zoals ansichtkaarten, troosttegels, kaarsjes. Je vindt er ook allerlei mooie en lieve troostcadeautjes.

Liefs van Lauren: webshop en platform voor herinneringsproducten, troost producten, diensten en lezingen op het gebied van rouw bij kinderen en rondom kinderen. 
Wij, Elline en Willemien zijn nichtjes en vriendinnen en zijn samen Liefs van Lauren gestart in 2018. We merkten vanuit eigen ervaring hoe fijn het is als er één plek is waar meerdere producten en diensten samen komen op het gebied van rouw. Geen urenlang gezoek op internet maar snel vinden wat je nodig hebt. Onze kennis en ervaringen hebben we gebundeld in de webshop en in workshops en lezingen. Zo hopen we ouders, naast betrokkenen en professionals nog beter te kunnen helpen. 
Dat doen we niet alleen maar samen met andere ondernemers, coaches en merken. We geloven in de kracht van samen om op die manier voor jullie een breed platform te kunnen zijn. 

Little Lullabuys: Herdenkingscadeaus voor het kindje dat zo gemist wordt. Voor steun & troost op de momenten dat het even moeilijk is. Ieder cadeau heeft meerdere symbolische lagen én een boodschap. Van geen enkel cadeau bestaat een tweede exemplaar.

Ik rouw van jou: Ik rouw van jou is een webshop waarin wij mensen helpen met een mooi aandenken aan hun dierbare. In onze naastgelegen Tingieterij kunnen wij veelal met de hand ontwerpen naar wens van de klant, gegoten in Tin. Wij leveren kleine relatiegeschenken, speciale items of unieke beeldjes naar wens van de klant.

Mooi in inkt: Jeanine Jonk, de moeder van Robyn* en Kamilė* maakt prachtige gepersonaliseerde tekeningen in inkt met bijvoorbeeld de geboortebloem of het sterrenbeeld van jouw kindje. 
Instagram: @mooi_in_inkt