Hulpkaarten

Om ouders te kunnen ondersteunen in het kraambed zijn 4 verschillende hulpkaarten ontwikkeld. Zo hoef je het internet niet op om toch hulp en advies te krijgen bij de vragen die deze dagen op je af komen. Deze kaarten kun je op elk moment bij je nemen. Het kan helpen om onderwerpen bespreekbaar te maken en bij het maken van keuzes. Zo kun je wat makkelijker overzicht krijgen en bewaren in wat belangrijk voor je is. Op de achterkant van de kaart is ruimte voor aantekeningen. En tenslotte kan het fijn zijn om de kaarten te bewaren bij de andere spullen van je kindje.

Steunpunt Nova stelt deze hulpkaarten kosteloos ter beschikking aan zorgprofessionals zodat de kaarten zo snel en efficiƫnt als mogelijk bij de ouders terecht komen. Wil je hulpkaarten aanvragen, vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

Steunpunt Nova is een stichting die afhankelijk is van donaties. Wij zouden het daarom heel erg op prijs stellen als je een zelf te kiezen bedrag zou willen doneren als tegemoetkoming voor ons werk, de kaarten en de portokosten.

Dat kan via: NL 93 INGB 0008 9991 70, ten name van Steunpunt Nova (ANBI).

Alvast bedankt.

Ja, ik wil doneren

Aanvragen Hulpkaarten


JaNee


JaNee