Elk jaar organiseren wij op de 2e zondag van juni een herinneringsdag voor ouders die een baby zijn verloren.

Ook nu hebben wij weer een fijne locatie gevonden voor deze bijzondere dag; Hoeve Landzicht, Oudkoop 22 in Nieuwer Ter Aar.

  • Schrijf je voor 03-06-2023 in.
  • Alleen inschrijvingen die volledig betaald zijn, zijn definitief.
  • Per aanwezige persoon moet een aanmeldformulier worden ingevuld.
  • Kies bij de workshops uit één workshop én geef aan of je bij de borrel aanwezig zult zijn door het vinkje voor “borrel” aan te vinken.
  • Om alle aandacht te hebben voor de kindjes die zo worden gemist, is het helaas niet mogelijk om andere kinderen mee te nemen. We hopen op jullie begrip.

TijdProgramma
10.30 uurOntvangst
11.30 uurWelkom aan iedereen
12.00 uurWorkshop naar keuze
13.30 uurLunch (ook vegetarisch)
15.00 uurHerinneringsritueel met live muziek door Karin Hukker
15.45 uurAfsluiting en borrel
16.30Einde

Yoga cirkel (door Nina Schipper)

“In deze workshop maak ik gebruik van yoga, ademhaling, meditatie en visualisatie om je lichaam bewust te kunnen ervaren. Je lichaam onthoudt vaak wat er speelt en waar je misschien nog wat steun, troost of letterlijk beweging kan gebruiken. Dit kan zich op allerlei manier uiten. In deze workshop gaat het over herkennen van signalen, het kunnen ontdekken wat je nodig hebt en hoe je dit betekenis kunt geven. Het hoeft niet weg, maar misschien kunnen we er even bij stil staan.
Er is liefdevolle aandacht voor jezelf en elkaar. We bewegen, praten, lachen, huilen, zijn stil samen en dit alles in een veilige omgeving.
Ik hoop je welkom te mogen heten in mijn yogacirkel. Tot dan.”

Nina is teamlid van ima afscheidszorg, vrijwilliger bij Steunpunt Nova en mama van Madelief*.

Herinnerings-bloemstukje maken (door Mérie van Zandwijk)

“Creëren, vormgeven en mensen raken is mijn grote passie. Ik laat mij inspireren door de natuur, het landschap, de stilte en emoties van mensen. Tijdens deze workshop gaan we een eigen herdenkingsplekje maken voor jullie kindje(s).”

(Droog)bloemen en andere natuurlijke materialen; Mérie zorgt voor veel keus, maar je eigen herinnering (bijv. foto, knuffel, speelgoed, letters of kaarsje) meebrengen kan natuurlijk ook. Een lieve plek met bloemen en hartjes of een stoere plek met takken en touw. Tijdens deze workshop kun je je hart laten spreken en dan maken je handen vanzelf wat er in jou naar boven komt.

 

Wandelen in herinnering (door Thomas van der Zee)

Onder leiding van een gids, leidt de wandeling je langs alle mooie plekjes in de natuur rondom Hoeve Landzicht.

Geen stad of bos dit keer, maar dwars door de polders. Heb je behoefte aan rust en stilte en zo nu en dan een mooi gesprek schrijf je dan in voor deze wandeling.

Thomas is bonuspapa van Madelief *

Stembevrijding (door Vanessa Léon)

“Zingen is voelen, verwelkomen, ontladen, spelen en heerlijk jezelf zijn. In deze workshop ervaar je dat zingen heel fijn is om te doen.

Zingen is gezond en helpt je om emoties te verwelkomen en te ontladen. Zingen ontspant het en geeft een gevoel van veilig zijn bij jezelf.

Mijn naam is Vanessa Leon en ben Vocal Intuitive Coach. Graag ga ik met jullie op stemreis. Je hoeft niet mooi te kunnen zingen om deel te nemen en te genieten. We zingen eenvoudige liedjes met woorden die raken. Ook gaan we improviseren met vrije geluiden.
Ik hoop je te zien en horen op 11 juni.”

""Fijn om bewust een dag stil te staan bij onze mooie zoon. Om samen te zijn met ouders die je begrijpen en aan één woord genoeg hebben. Een bijzondere, waardevolle dag.""

Sabrina en Sander, ouders van Julian

""Heel veel verbondenheid en liefde. Dank jullie wel!""

Nienke en Thomas, ouders van Aimée

""De beelden die we deze week ontvingen herinneren ons aan een prachtige, waardevolle en liefdevolle dag. Een prachtige locatie, perfecte verzorging, fijne workshops met mooie blijvende herinneringen, de goede gesprekken en een mooi intens moment met elkaar om de vijver. Ieder zijn of haar moment van verdriet, gemis, herdenken en gedenken en toch juist daardoor weer met elkaar verbonden. We willen jou, je team en alle medewerkers bedanken voor deze prachtige dag!""

Cortrij en Eric, ouders van Noëlle

Sponsoren